Newsletter

"Al mercat de Galvany volem compartir amb vosaltres la nostra passió pel menjar de qualitat incomparable. Amb molta cura busquem i oferim els millors productes per cuinar, menjar i gaudir.”

La nostra història

El Mercat de Galvany es troba situat al carrer Santaló 65, en el barri de Sarrià-Sant Gervasi. La seva construcció es va iniciar el 1868, en uns terrenys cedits per Josep Castelló i Galvany. L’any 1927 va ser inaugurat.

La seva estructura és de ferro, amb finestrals de vidre, donant així una sensació de transparència que no és real. Presenta un tancament perimetral d’obra vista. És un dels edificis més singulars de la nostra ciutat, essent considerat un monument artístic. Pertany a la corrent del segle XIX de grans estructures metàl·liques per edificis importants, especialment mercats, en una època de divisió social de l’espai i l’adopció dels models urbans més racionals i més ben adaptats al desenvolupament demogràfic industrial. A causa de les seves enormes proporcions i a la sobrietat de les seves formes, aquests edificis donen als barris on s’alcen una gran majestuositat.

Té una superfície total de 5.504 m2 dels quals només 842 m2 són de superfície comercial. La seva oferta comercial és molt àmplia: parades d’aviram, caça, ous, cansaladeria, embotits, carnisseria, fruites, verdures i hortalisses, llegums, cereals, peix fresc, marisc, pesca salada, conserves, queviures variats, productes ecològics. Igualment té forn de pa, establiments de dietètica i nutrició, bars, menjar preparat i zones habilitades per degustar els productes adquirits. També disposa d’una oferta no alimentària de productes: perfumeria, marcs, flors i plantes, estris de cuina, estris per a la llar, objectes de decoració i regals, restauradors de mobles, roba, roba de casa, roba infantil, roba interior, sabates, marroquineria... A més, els clientes disposen d’un aparcament i servei a domicili.